Bel voor een afspraak:
030 - 686 7805

Kapsels

Op zoek naar een nieuw kapsel, maar weet je nog niet wat voor kapsel je wilt. Of ben je angstig om een ander kapsel uit te proberen. We hebben voorbeelden van leuke mannen kapsels, kinder kapsels en kapsels voor vrouwen. Onderaan staat de website waar je de verschillende kapsels kunt bekijken.

 

Dames Heren Kinderen Permanent tarieven

   

Kapsels van beroemdheden

Ook vindt je op deze site kapsels van bekende Nederlanders zoals Ellemieke Vermolen, Marielle Bastiaansen, en nog vele anderen. Vaak zijn sommige bekende Nederlanders die gekapt worden door Leco, trendsetters. Nu is het mogelijk met deze fototool om eens te kijken of zo'n kapsel ook bij jou past.

Ook op de volgende website kunt u terecht voor kapsels van internationale beroemdheden maar ook foto's van bekende bn-ers kapsels van internationale beroemdheden.

Kapsel uitproberen

Probeer een kapsel uit met de virtuele kapsel software. Laad je eigen foto in en kies voor een kapsel met lang haar, of een kapsel met stijlhaar of juist met krullen. Uiteraard kan je ook verschillende kleuren kiezen voor je kapsel. In totaal heb je de keuze uit 8000 kapsels en 53 kleuren. Succes met deze kapsel tool.  www.kapsel.net

Trendy Kapsels bij Hairinn in Utrecht

Voor een trendy kapsel die bij jou past, neem je een kijkje in het modellenboek op deze website. Hier kunt u aangeven welk type haarkleur, haarlengte, haartype en haarstijl uw heeft of wilt hebben. Nadat u hier een keuze heeft gemaakt, krijgt u een aantal foto's van voorbeeld kapsels te zien. Ziet u een leuk kapsel? Print de foto uit en wij brengen jouw haar in model als jouw haar hier voor geschikt is.

Niet alleen voor trendy kapsels kan je terecht bij ons, ook voor een normale knipbeurt, kleurtje e.d. ben je bij ons aan het juiste adres.

Nieuw! Ik kom bij u thuis op afspraak

De thuiskapster zowel in Almere, Leidscherijn en Utrecht

Openingstijden

Zo/Ma - Gesloten
Di - 10:00 - 17:00
Wo - Gesloten
Do - 10:00 - 17:00
Vrij - 10:00 - 17:00
Za - 09:00 - 16:00
Zaterdag op even weken open

Adresgevens

Hair Inn

Adres: Louis Armstronglaan 800,
3543 EB Utrecht
Telefoon: 030 686 7805

Kapsalon Hair inn

Zit in De Ingelanden gevestigd.

Woonzorgcentrum De Ingelanden